Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php:524) in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/cache/tpl-emerald-header-56acdb1ebb8a967118dc7927416fb02d.php-stage2 on line 5
Clorado trail race
Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Clorado trail race

Autor Paw 
Re: Clorado trail race
07. 08. 2018 08:30
Bejku, bejku, bejku!
07. 08. 2018 11:06
Dobře Plechy!!! Seš jedinečný!!!

PS:
V září pojedeme Korunu. Nechceš se přidat a dělat domestika, když už´s nestihl bajky? Mohl bys popovídat...
07. 08. 2018 22:08
Supr výkon!
Teď ještě severní pól.
08. 08. 2018 12:31
.. a du na jih. Du na sever... a du na jih.
21. 08. 2018 15:32
Ahoj Plechy,

jestli budeš organizovat zase nějaké inspirativní povídání a promítání z tvé cesty, dej to vědět.
Rád přijedu.
Petre
21. 08. 2018 16:02
Paw
22. 08. 2018 18:17
Drazí přátelé a kolegové z Margl bike teamu,

Je tu jeden problém. Moje hlava. Zatímco po dojetí Tour divide jsem byl plný nadšení a touhy sdílet s každým své zážitky a nadšení, tak tentokráte je tomu trochu jinak.

Důvodem je, že cítím, že mé závodní ambice a představy se krutě nenaplnily. V podstatě jediný úspěch byl, že jsem ve zdraví dojel do cíle. Předevčírem jsem studoval svůj záznam ujeté trasy a depka se ještě umocnila - vždyť já kromě prvního dne promarnil 8-10 nočních hodin! S tím bych neuspěl ani na Kopkově rádoby drsných 1000 mílých. Natož pak na opravdu drsném závodě.

No ale až to vstřebám, tak určitě něco uspořádám - prozatím se můžete podívat na video ze samotného startu: [youtu.be]

Paw
Paw
22. 08. 2018 18:21
NO a další video je důkazem, že Margl týáhul špic. Aspoň chvíli, inspirací mi byl Seiko, co to takto udělal tenkrát dávno ve Vsetíně.

Tady to je: [youtu.be]

Paw

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Paw (22. 08. 2018 18:22).
22. 08. 2018 22:35
Ty bejku, co děláš? Široko daleko todle nikdo nedokázal! Hlavu vzhůru! Very gůůůůd repre nejen Marglu, za což velký dík, ale i ČR! Kurva kluku!!!! Ča, ča, ča!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A s takovým borcem jezdím na Bajky, někdy teda...
22. 08. 2018 22:39
Zdarec Plechy!
Jsi na sebe moc přísnej. Zklamaný z výsledku, hodně si tomu obětoval a svůj cíl nesplnil, ale přeci jenom ses pohyboval ve výškách, na který nejsi zvyklý. Za mě supr výkon hodný obdivu a ne zklamání. Nemá smysl řešit kdyby. Co jsem se díval na netu, někteří to měli projeté z jiných ročníků, či si to projeli předem, trénovali tam. Vysokohorské soustředění by se asi šiklo, nohy na to měly, spíš chyběl dech, ne?
Snad to brzy vstřebáš a těším se na promítačku.
23. 08. 2018 09:34
Dobře´s je potáhnul!!!
"Myslím, že to pude - vaj not?" grinning smileyD

Budeš se tam chtít vrátit???
Paw
23. 08. 2018 11:04
Možná :-) Ale neříkejte to Haničce :-)

Paw
Paw
12. 09. 2018 18:26
Nahrál jsem na youtube další vídeo z CTR - tentokráte uvidíte totálně vyndaného člověka, co nezvládne ujít 20m do kopce v kuse. I tak mu však na vrcholu zatleskají ...: [youtu.be]

Paw
13. 09. 2018 09:27
S vykecával´s s bábovkama... se nediv, že Ti Alexandra foukla smiling smiley
Paw
13. 09. 2018 12:43
... v tu dobu byla ještě daleko za mnou, ale už se blížila :-)

Paw
Paw
16. 10. 2018 00:00
...jsem nakoupil dvě sedmičky vína a mám tu začátek reportu pro Velo . Co vy na to?
CTR úspěšný debakl
Krize v půlce
Měl bych spát a místo toho třeštím oči na miliony jasných hvězd nade mnou. Ležím už dvě hodiny, ale srdce mi jede stále ve vysokém tempu. Teplota klesla během poslední hodiny na 5 stupňů. A ráno bude na tuty pod nulou. Přes nos vyčuhující ze spacáku fučí vítr. Osamělý utahahaný závodník v centrálních Rockies - Skalistých horách v srdci Colorada. Výška slabých 2 800 m nad mořem, výstup do tří litrů jsem vzdal. Dle profilu trasy bych se na stejnou nadmořskou výšku jako mám nyní dostal ve dvě ráno. Anebo taky ne. Jsem prošitej a těžko soudit zda bych v noci a na šutrovaté strmé stezce dokázal udržet své utrápené tempo 3,5 km/h. A já poslední dva dny bojuji s výškovou nemocí a zoufale potřebuji regenerovat co nejníže. Namísto spánku, ke kterému se upínám, mi ale celou dobu od ulehnutí hlavou letí morbidní krvavé scénky plné dopravních nehod prokládaných představami o napadení vlky a medvědem. To je teď mé Colorado trail race, na které jsem se těšil a připravoval celý rok.
Žaludek stávkuje, připravené oříšky a tyčinky nedám ani náhodou. Jenže jestli se nenajím, tak budu zítra marný. A do nejbližšího města na trase, Silvertonu, to mám 270 km... Musel bych si zítra zajet 25km mimo trasu do Salidy pro jídlo nebo bych to ještě pravděpodobněji zlomený zabalil a vrátil se 30 km do Hot spring resortu. Jenže já nevzdávám. Jsem sice na dně, ale to je jen stav mysli zblblé námahou, spánkovou deprivací a nedostatkem kyslíku. Nakonec se donutím a doslova se plazím pro jídlo ke kolu opřenému o strom 5 m od mé skloněné plošinky. Rangeři doporučují odkládat jídlo alespoň 100m od noclehu, ale teď se mi sakra hodí, že jsem to nedodržel a nemusím se pro čokoládu a poslední kousek bagety trmácet. Teplota klesá k nule, ve spacáku opřený o kolo jím potřebné kalorie a cukry. Konečně se zklidňuji, srdce i šílené myšlenky zvolňují. Vypadá to, že z toho opravdu nejhoršího jsem venku a druhou půlku závodu mám šanci dokončit. Znovu zkouším ulehnout a chvíli po půlnocí se konečně propadám do hlubokého spánku.

Paw
16. 10. 2018 20:41
17. 10. 2018 22:44
thumbs up
dej vědět až to vyjde! smileys with beer
Paw
02. 04. 2019 23:15
Tak jsme se s Johnem dohodli na prezentaci pro Brno. Ještě tedy nevím kde, ale přijedu. Potřebuji totiž vyzkoušet kolo, které teď po nocích dost upgraduji (hlavové složení, nová vidlice, výměny bowdenů, řetězu, brzd, zápletů, plášťů, ...) a taky potřebuji hodobóžový Margl dres, který přednostně nafasuji od Johna.

Takže všechny zvu na několikahodinovou vyjížďku (start v poledne, asi nějaké kopečky kolem přehrady) a hlavně večerní povídání, které začne v sobotu od 18:30 někde kde John sežene proítání a dobré pivečko.
Moti ační plakát v příloze.

Paw
Přílohy:
otevřít | stáhnout - CTR_pozvanka-plakat_Brno_042019.pdf (1.07 MB)
05. 04. 2019 10:24
Dorazím!
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.