Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php:524) in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/cache/tpl-emerald-header-56acdb1ebb8a967118dc7927416fb02d.php-stage2 on line 5
Ruty šuty
Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Ruty šuty

Autor Paw 
Paw
Ruty šuty
25. 12. 2018 10:40
A je to tady - ježíšek opět zabodoval a posílá mě na exklusivní dovolenou: [drive.google.com]

Paw
Re: Ruty šuty
14. 01. 2019 23:02
Krásnej dárek a výzva!
Start docela brzký, už za tři měsíce.
Tak ať ti šlape a drží zdraví na trénink.

John
Paw
28. 01. 2019 23:16
Hlásím, že o víkendu padnul první litr. Vstup do sezony jako nikdy - odtrénoval jsem velmi slušných 74,5 hodiny a navzdory mrazům a sněhu najel 1 122 km, z toho 322 km na běžkách, zbytek na bajku.
Pár fotek z výjížděk a lyřovačky:
[photos.app.goo.gl]
[photos.app.goo.gl]
[photos.app.goo.gl]

V příloze posílám měsíční statistiku.

Zítra a pozítří plánuji jet do práce na kole (takže těch 1200 km by mohlo padnout), pak se budu šetřit, protože v sobotu mě čeká kultovní lyžařský závod opravdových chlapů: 90 kilometrový Boboloppet [www.boboloppet.com]

A co vy? Spřádáte alespoň odvážné plány za pecí?

Paw
Přílohy:
otevřít | stáhnout - Paw_trenings_2019_01.jpg (127.8 KB)
31. 01. 2019 12:30
Zdar, mně se podařilo stabilizovat váhu pod 90kg a to jsme nesedl na kolo. Považuju to za úspěch smiling smiley
S cyklistikou začínáme až v březnu, no ni?

Jinak pěkný, chválím!

Nezkusíš zaktualizovat stránky?
Paw
04. 02. 2019 16:57
Díky,
takže nejprve pro představení ocituji pár řádků z čerstvé reportáže:
BoBoloppet - závod pravých chlapů na 90 km skrz celé Jizerské hory. Letošní zima je krásná a tak se opět mohla jet celá originální trasa toho dnes již legendárního závodu, který svoji délkou (90 km), převýšením (1.600 m) a celkovou náročností, nemá ve střední Evropě obdobu. Jen nám úplně nepřálo počasí a do Jizerek dorazila na sobotu lehká obleva, takže to moc nejelo. Více zde: [www.boboloppet.com]

Mě osobně se navíc podařilo celkem solidně promazat. Zkraje jako dobrý,v kopci z Josefova dolu do Kristiánova jsem si po půlhodině jízdy snadno docvakl a předjel několik jezdců. Dál na Rozmezí už to ale prokluzovalo příliš a náskok jsem moc nenavýšil, přestože jsem se cítil relativně dobře. Nahoře jsem se domluvil s borcem, který sebou měl klistr, že u Protržené přehrady bude domazávat a půjčí mi ho. A ještě že jsem to dohodnul. Za Číhadlama se párkrát odrazil a ujel mi z kopce jako nic. Takže jsem zjistil, že kromě blbé mázi na stoupání nemám ideálně namazáno ani na skluz. No nic Mariánsko horské boudy jsem nějak odsoupažil, na Linkeho kříž se vydrápal a u Protrženky opravdu zastihl borce a domazal si. To už jsem věděl, že dojíždím Nikolu Rafaje, který startoval o 20 minut přede mnou, protože jsem se s ním míjel před Linkeho křížem (jede se tam a zpět 2 km po stejné cestě).

Stoupání se pak na další dvě hodiny výrazně zlepšilo, dobrý odraz vydržel až na Paličník a trochu i za Smědavu. Olivetskou horu už jsem zase proklouzal, ale to už jsem byl dávno před Nikolou a v dešti se hnal kupředu vpřed do cíle. Ten jsem dosáhl za 7h 21 minut a o 13 ,minut tak zlepšil svůj osobák hodinu a čtvrt před Nikolou. Takže vzhledem k okolnostem celkem dobrý. Zde je pár fotek: [photos.google.com]

Večer proběhl pokus o pijatyku, ale po pár plzničkách a jedné hruškovici jsem vytuhnul únavou a nebylo se mnou velké popovídání- však mě znáte.

******************************************** Zimní bajkování *******************************
No ale druhý den jsem si užil ještě víc! Dojeli jsme do Vraného v poledne. Z oblohy padaly trakaře, sněhu skoro jak v Jizerkách a já už špekuloval, že musím dohnat tréningové manko, které mi vzniklo při přípravě typu odpočinek před/na Boboloppet. Obeslal jsem pár kamarádů s lákavou nabídkou na sněžné bajkování :-)

A opravdu se mi podařilo dva přesvědčit, že to není mission imposible. Ve 13h m i přišla od Indiána SMS, že už vylézá z auta na parkovišti ve Vraném a za půlhodiny jsme již brázdili zasněžené pláně nad Trnovou. Sněhu tam nad kotníky, průměrka nějakých 5 km/h, ale nepolevili jsme a přejeli přes Jíloviště lesem do Dobřichovic. Tam se v MMX pivovaru přidal Radovan a společně jsme vyjeli na překrásnou vyhlídku nad Karlštejn. Pak jsme spadli do Srbska k řece, dali si večeři a po 19h vyrazili již ve sněhu zpěvněném mrazem přes pole a louky na Mořinu a odtud přes Roblín nádherným sjezdem do Černošic. Pak podél řeky do Zbraslavi a domů.

Sumasumárum skoro 61 km s průměrkou skoro 10 km/h :-) Detail zde: [www.sports-tracker.com]

Fotky ze sněžného bajkování zde: [photos.app.goo.gl]

Paw

Upraveno 2krát. Naposledy upravil Paw (04. 02. 2019 17:12).
Paw
20. 02. 2019 16:57
Příprava na ATR pokračuje.
Aktuálně zdoláno 2 227km, detaily v příložených obrázkových statistikách.

Dnes mě ještě čeká noční švih přes Karlštejn k Vaškovi Brožovi do Řevnic, tam si půjčím čelovku Lucifer va cestou přes les ji otestuji zda by se nehodila do Arizony.

Do statistiky si nepočítám jógu, kterou v novém roce jedu 2x týdně coby kompenzační cvičení proti přetížení zad, která mě v předchozích letech v objemové přípravě omezovala.

Je tedy pravda, že teď bývám často ospalý a občas i dost vyřízený, ale dokud jsem schopný jezdit týdně i přes 400 km a ještě o víkendech diktovat tempo odvážlivcům, kteří se ke mě přidají (třeba mílař Vašek Waldman silně nestíhal), tak asi není důvod příliš zvolňovat.

Paw

Upraveno 1krát. Naposledy upravil Paw (20. 02. 2019 17:02).
Přílohy:
otevřít | stáhnout - Paw_treningy_2019 do2002.jpg (17.5 KB)
otevřít | stáhnout - Paw_treningy_leden2019.jpg (54.6 KB)
otevřít | stáhnout - Paw_treningy_do20022019.jpg (97.4 KB)
25. 02. 2019 15:14
Václav musí hlavně dělat smiling smiley
Paw
06. 03. 2019 16:35
Včera jsem překonal 3000 km, dneska jedu po práci na noční švih přes Brdy na Plešivec, tedy něco přes 100 km se slušným převýšením - prostě něco takovéhoto: [www.sports-tracker.com]

Pojedu s Vaškem Brožem a Radkem Maťhou, ale dopřeju si o 50 km víc, protože oni si to dají až z Černošic resp. Dobřichovic. Návrat domů až nad ránem, svačinu mám sebou.

Cílem je konečně uzavřít výběr světel do Arizony - adepti nyní jsou:
[luciferlights.net]
[www.kronium.cz]
[www.kronium.cz]
[www.sporto.cz]
[www.kronium.cz]
a možná i těžší, ale osvědčený Gaciron [www.led-expert.cz]

Vezmu jedno světlo na řidítka, jedno na hlavu a budu je všemožně prohazovat až určím vítěznou kombinaci. Bude to vypadat divně, ale aktuálními favority jsou dvě nejlehčí čelovky:
Xtar warboy, který dám kupodivu na řidítka, ale připevnit ho na přilbu suchým zipem je jen chvilička
HL 50 na tužkovky, které si můžu přikupovat cestou.

Fenix PD35

Paw
Paw
25. 03. 2019 14:03
O víkendu jsem najel 180 km a s přehledem překonal 4000 km, což byl můj cíl před startem ATR! Aktuální stav s dnešní cestou do/z práce je 4 204 km a je čas začít před startem relaxovat a pilovat výbavu.
Začal jsem s tím už o víkendu, protože jsem jezdil skoro plně naložený a hlavně s 5 litry vody navěšených na kole a s litrem ve vaku v ledvince u pasu. No a aby měla akce v Arizoně naději na úspěch obrátil jsem se přímo na nejvyššího eye rolling smiley : [photos.app.goo.gl]

Paw
26. 03. 2019 12:22
Jaký tam čekáš teploty - jako počasí?
Paw
28. 03. 2019 11:27
Na jihu u Tucsonu přes den 25-30 st. C, v noci 10-15st. , na severu u Flagstuffu v noci mínusy -3 až +3, přes den 13-19st. C. Šance na déšť do 10 % , je toholt suchá Arizona.
Předpověď viz např. zde: [weather.com]

Paw
Paw
12. 04. 2019 00:04
Později než jindy, ale přece.
Včera jsem vytvořil nový závodní blog/web:
[ultra.bigbajk.cz]

Paw
21. 04. 2019 13:03
Margl v akci...
zatím na vynikajícím 6. místě...
Přílohy:
otevřít | stáhnout - 57484617_10161750537900154_5093293581934788608_o.jpg (324 KB)
30. 04. 2019 06:47
Jsi bůh, zabiják a Jarda Jágr.
Paw
10. 05. 2019 10:20
Přátelé, kamarádi. Děkuji vám všem za obrovskou podporu, která mě dotlačila do cíle Arizona trail race. Stal jsem se díky tomu prvním neamerickým držitelem Triple crown:
[www.bikepacking.net]
Citaci
ScottM
ScottMMay 9th, 2019 at 9:28 am
Yes, Pavel it looks like you are the first non-US triple crowner! Congrats. I’ve added you, and also Brett’s belated times for his 2017 triple crown challenge finish. Will there be more finishers and challengers this year? We shall see.

Paw

Upraveno 2krát. Naposledy upravil Paw (10. 05. 2019 10:24).
10. 05. 2019 11:05
10. 05. 2019 12:37
Mazec, borec na konec! Takže příště ruty šuty Kamčatka?
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.