Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Objednávka MARGL 2019 u Sportswear Sykora

Autor John 
Objednávka MARGL 2019 u Sportswear Sykora
20. 03. 2019 21:16
Zdarec,

dalo mi to trochu práce, než jsem vytvořil finální objednávkový formulář, snad s tím budete spokojeni (viz příloha).

- list Souhrn - přehled o Vaší objednávce (celková částka)
- list Objednávkový list - zde závazná objednávka, Vaše avizované objednávky jsou doplněny, jen někde chybí doplnění velikosti - vyplňují se světle žlutá pole
- list Produktová nabídka - přehled o nabízením oblečení a doplňcích
- list Tabulka velikostí - nápověda pro výběr velikosti
- list Grafika - aktuálně odsouhlasená grafika, chybí tu ještě doplnění grafiky pro kulich, větrovka Bajkal - zde pouze nažehlivky)
- list Cenová nabídka od Sýkora - aktuálně platná cenová nabídka, zatím neobsahuje grafické práce, ale na nich se snad domluvíme, že budou součástí již stávajících cen

- velikosti - v pondělí 25.3. budeme mít vzorky XL (gatě, dres, kulich) telefonicky lze konzultovat s Pepíkem, Johnem, zkoušeli si Jarys a Olda (případně s firmou SPORTSWEAR SÝKORA )
- kdo nemáte zájem o dresy či gatě, mrkněte alespoň na doplňky
- větrovka Bajkal - elastická (velmi lehká a skladná)

Pokud by jste přišli na něco v objednávkovým formuláři, že nefunguje či nepočítá, dejte vědět.

Termín zatím nemám potvrzený, ale nejpozději v pondělí 25.3. bych chtěl odeslat závazně velikosti a počty ks. Čím dříve, tím lépe.

Objednávkový formulář najdete tu: Objednávkový formulář MARGL 2019

John
Re: Objednávka MARGL 2019 u Sportswear Sykora
21. 03. 2019 12:24
Zdarec,
Mám zprávu od Sportswear Sýkora, že rukavky jdou do výroby.
Kdo je chcete, dejte vědět počty a velikost nejpozdeji do zítřka do 7:00.
Díky.
John
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.