Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php:524) in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/cache/tpl-emerald-header-56acdb1ebb8a967118dc7927416fb02d.php-stage2 on line 5
LOUDANI 2020 - rowfar
Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

LOUDANI 2020 - rowfar

Autor Paw 
Paw
LOUDANI 2020 - rowfar
16. 06. 2020 09:21
A je to tady. Tedy zítra večer ve 22h v Rokycanech se startuje již 12 ročník a na startu bude mít svého zástupce i Margl! Trasa je tajná do poslední hodiny, ale organizátoži již poskytli několik indicií:
Start Loudání 2020 se odehraje 17.června, 22h v Kamenném Újezdu u Rokycan
Délka távodu je 660 km s převýšením 16 000m
Jediné místo na trati nad 1000 metrů už na Loudání historicky bylo :-)
Na trati se projíždí jedním krajským a třemi okresními městy
na startu bude tma :-)))
a cíl bude ve Slaném, na kurtech opět ;-) gulášek a pifko pro ty, kteří dojedou do Ne večer

Převýšení posílám v příloze, bude to výživné a k tomu nám bude nejspíš většinu doby pršet!
Letos mám ambice postavené velmi vysoko. A motivaci taky, maminka totiž v sobotu slaví kulatiny a já bych chtěl gratulovat osobně tzn. potřebuji dojet do cíle v sobotu do 13h, abych stihl autobus ku Praze.

Pro fanoušky:
Závod si bude moci zobrazit veřejnost jak v aplikaci mapcatch.eu/android po kliknutí na oko, tak na webu (bude odkaz). Veřejnost uvidí i trasu a to i v aplikaci (závodníci ale nikoliv).
Fanoušci uvidí chat, ale nebudou moc tam psát. Cílem je hlavně jezdit na kole a ne číst, kolik se bojí která máma.

Tož tak, držte mi palce, ať se dneska dobře vyspím a zítra neztratím trasu a čelo závodu.

Paw
Přílohy:
otevřít | stáhnout - Loudani2020_prevyseni.png (100.5 KB)
Re: LOUDANI 2020 - rowfar
17. 06. 2020 07:08
Plechy gut!
podle obrázku budou stačit dva převody - lehkej a těžkej a 2x asi šnorchl ...
tak ať Ti to frčí a v sobotu pozdravuj mamku
Paw
22. 06. 2020 18:53
Pánové, nevyšlo to, ale k vítězství jsem byl nejblíž. Margl poprvé v historii táhnul Loudací peleton a to půl dne. Pak už mě dohnala únava a trojnásobný vítěz Loudání a Mílí mě dojel a ujel. Výsledná ztráta 1h 42 na 660 km však rozhodně není ostuda. Pokud zdraví a otivace vydrží, tak to zkusím napřesrok znovu. Poznal jsem, že i Mavit má slabiny a všichni dojednoho už ví, že Margl není jenom bloudící, ale také velmi konkurenční jezdec, s kterým je potřeba počítat. Cítím veliký potenciál, je spousta věcí, kde se můžu posunout dál. Je to jen a jen o motivaci, o hlavě a musí to dávat smysl, musí to být zábava.
Takže pánové, vzhůru k lepším zítřkům a vám všem díky za podporu.

Paw
26. 06. 2020 14:39
Plechy, super výsledek!
Sledovali jsme to v Brně (nejen já) a fandili!
Blahopřeju!
On the top!
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.