Jen připomínám, dojel jsem na 4. místě v čase 3d 5h. Trasa měla 790 km a 16 tis. výškových metrů. Ztráta na prvního nebyla tak zlá - necelých 6h. První den a noc jsem se pohyboval na čele, ráno jsme dokonce byli první a já dost tahal tempo. Pak jsem si však nachladil průdušky, chytnul břichabol a druhým dnem jsem se protrápil a ztratil 8 pozic. Zvládnul jsem se však vyspat 17-19h za hradem Krakovec a ztrátu z cětší části v noci stáhnul. Třetí den jsem už neměl moc sil a navíc mě začaly strašně bolet obě achylovky, které dostaly nafrak při zdolávání mnoha brodů druhý den a jízdou přes vymražený Ještěd a studeným ránem třetí den.
Dojel jsem na Panadol ultra podávaný každé 4 hodiny. Spal jsem za celou dobu 2 hodiny - chytře jsem si zdřímnul druhý den 17-19h za hradem Krakovec. ruhý den jsem zkoušel spát po zdolání Ralska (děsně těžký výstup), ale kvůli kose se mi v mém ultralight S.O.L. bivy nepodařilo usnout.
Byl to krásný závod, v kterém jsem měl reálnou šanci na vítezství, takže silně uvažuji o tom zkusit si to příště zase. Seikovi a Johnovi silně doporučuji start, je to bezpečýný entrylevel bez potřeby někam cestovat.
Pro představu se můžete podívat na video člověka , co to jel na gravelu více než 2x tak dlouho než já: [
youtu.be]
Tady zase video od Martina Víta, který vytvořil privátní občerstvovačku (já tam tedy nejsem, protože jsem projel dříve než on dorazil): [
youtu.be]
No a mrknout můžete i na moji fotogalerii: [
photos.app.goo.gl]
Paw