Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php:524) in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/cache/tpl-emerald-header-56acdb1ebb8a967118dc7927416fb02d.php-stage2 on line 5
Bohemia Divide
Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Bohemia Divide

Autor Paw 
Paw
Bohemia Divide
08. 09. 2020 15:26
Na vědomost se dává, že se mi podařilo dojednat dodatečný start na Bohemia divide. Na konec září se tak chystám poměřit síly s ultra vlčáky na závodě z Vyšáku do Varnsdorfu.
Takže zase je na co se těšit!
Paw
PS: Indiánovi jsem v háku nikdy moc dlouho nejel a jestli se mě udrží on, tak bude na bedně :-)

Bohemia Divide
14:46 komu: mně

Měj se a rád Tě poznám osobně smiling smiley
Honza 

On Tue, Sep 8, 2020 at 2:43 PM Pavel Macháček <machacek.p@gmail.com> wrote:
Ahoóoj!
No to je bomba. Zlepšili jste mi náladu o 333 procent. S Indiánem v zádech jsem projel skoro celý Zéland, tím pádem jsem ho dost zrychlil, ale pořád ne dost nato, aby se mě udržel dlouhodobě:-)
Měj se
Paw

út 8. 9. 2020 v 14:13 odesílatel Bohemia Divide <bohemia.divide@gmail.com> napsal:
ahoj Pavle,
jsme skoro rychlí jako Ty - takže dofukuj bezdušovky a chystej se na start. Startovné (2000Kč) stačí zaplatit při prezenci nebo teď na účet 7240359866/5500. Přikládám příručku závodníka a v pátek dorazí trasa...
Měj se a kolu zdar nazdar
Honza Švarcbach
PS: jízda v háku s Indiánem je zakázána. smiling smiley

On Tue, Sep 8, 2020 at 2:00 PM Pavel Macháček <machacek.p@gmail.com> wrote:
Pěkný den,
chtěl bych požádat o pozici na startovce 3. ročníku Bohemia Divide.

Vím, že je dost pozdě a po termínu, ale prostě to zkouším, protože ultrazávodění je má vášeň a s ohledem na corona situaci a možnosti cestování po světě mi letos vlastně už nic jiného nezbývá. 

Aniž bych se chtěl nějak chlubit, tak musím slíbit, že pokud mě na start připustíte, tak tam dostanete hodně ostříleného borce. V posledních letech objíždím zahraniční ultrabikepackingové závody jak zběsilý. Podařilo se mi jako prvnímu z ČR získat Triple Crown of Bikepacking a závodů mám vůbec za sebou fůru viz výsledky zde: http://ultra.bigbajk.cz/historie-vysledky/
I letos se mi ještě před Nouzovým stavem podařilo dokončit Tour Aoteaora na Novém Zélandu a dokonce jsem tam tu Coronu zlikvidoval :-) Pak jsem ještě dojel druhý na letošním Loudání i na premiéře Montes Ferrei v mém rodišti na Horácku.

To je sice všechno fajn, ale od té doby se plácám, ztrácím motivaci jezdit a do konce roku to na nějaké povyražení moc nevypadá. Dáte mi šanci si pořádně zazávodit a projet republiku svižným tempem?

Předem díky za odpověď.

Pavel Macháček

Paw
Re: Bohemia Divide
14. 09. 2020 14:33
Prosím do skupiny na WhatsUp.. Díky!
Seiko
Paw
22. 10. 2020 21:42
Jen připomínám, dojel jsem na 4. místě v čase 3d 5h. Trasa měla 790 km a 16 tis. výškových metrů. Ztráta na prvního nebyla tak zlá - necelých 6h. První den a noc jsem se pohyboval na čele, ráno jsme dokonce byli první a já dost tahal tempo. Pak jsem si však nachladil průdušky, chytnul břichabol a druhým dnem jsem se protrápil a ztratil 8 pozic. Zvládnul jsem se však vyspat 17-19h za hradem Krakovec a ztrátu z cětší části v noci stáhnul. Třetí den jsem už neměl moc sil a navíc mě začaly strašně bolet obě achylovky, které dostaly nafrak při zdolávání mnoha brodů druhý den a jízdou přes vymražený Ještěd a studeným ránem třetí den.
Dojel jsem na Panadol ultra podávaný každé 4 hodiny. Spal jsem za celou dobu 2 hodiny - chytře jsem si zdřímnul druhý den 17-19h za hradem Krakovec. ruhý den jsem zkoušel spát po zdolání Ralska (děsně těžký výstup), ale kvůli kose se mi v mém ultralight S.O.L. bivy nepodařilo usnout.
Byl to krásný závod, v kterém jsem měl reálnou šanci na vítezství, takže silně uvažuji o tom zkusit si to příště zase. Seikovi a Johnovi silně doporučuji start, je to bezpečýný entrylevel bez potřeby někam cestovat.

Pro představu se můžete podívat na video člověka , co to jel na gravelu více než 2x tak dlouho než já: [youtu.be]
Tady zase video od Martina Víta, který vytvořil privátní občerstvovačku (já tam tedy nejsem, protože jsem projel dříve než on dorazil): [youtu.be]

No a mrknout můžete i na moji fotogalerii: [photos.app.goo.gl]

Paw
Paw
22. 10. 2020 21:54
Ještě doplním jedno video od polských gravelistů: [youtu.be]
T něho uvidíte že trasa úplně tak zadarmo nebyla a také to, že letos moc vhodná pro gravel nebyla.

Paw
27. 10. 2020 09:59
Gratuluju, opožděně. smiling smiley
Dneska v dešti do práce..., děkuji¨, nenene - to není nic pro mě smiling smiley
Seiko
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.