|
Bohemia Divide 08. 09. 2020 15:26 |
Administrátor IP/Hostitel: Moderátor Datum registrace: 21 roků nazpět Příspěvků: 2052 |
Bohemia Divide 14:46 komu: mně Měj se a rád Tě poznám osobněHonza On Tue, Sep 8, 2020 at 2:43 PM Pavel Macháček <machacek.p@gmail.com> wrote: Ahoóoj! No to je bomba. Zlepšili jste mi náladu o 333 procent. S Indiánem v zádech jsem projel skoro celý Zéland, tím pádem jsem ho dost zrychlil, ale pořád ne dost nato, aby se mě udržel dlouhodobě:-) Měj se Paw út 8. 9. 2020 v 14:13 odesílatel Bohemia Divide <bohemia.divide@gmail.com> napsal: ahoj Pavle, jsme skoro rychlí jako Ty - takže dofukuj bezdušovky a chystej se na start. Startovné (2000Kč) stačí zaplatit při prezenci nebo teď na účet 7240359866/5500. Přikládám příručku závodníka a v pátek dorazí trasa... Měj se a kolu zdar nazdar Honza Švarcbach PS: jízda v háku s Indiánem je zakázána.
On Tue, Sep 8, 2020 at 2:00 PM Pavel Macháček <machacek.p@gmail.com> wrote: Pěkný den, chtěl bych požádat o pozici na startovce 3. ročníku Bohemia Divide. Vím, že je dost pozdě a po termínu, ale prostě to zkouším, protože ultrazávodění je má vášeň a s ohledem na corona situaci a možnosti cestování po světě mi letos vlastně už nic jiného nezbývá. Aniž bych se chtěl nějak chlubit, tak musím slíbit, že pokud mě na start připustíte, tak tam dostanete hodně ostříleného borce. V posledních letech objíždím zahraniční ultrabikepackingové závody jak zběsilý. Podařilo se mi jako prvnímu z ČR získat Triple Crown of Bikepacking a závodů mám vůbec za sebou fůru viz výsledky zde: http://ultra.bigbajk.cz/historie-vysledky/ I letos se mi ještě před Nouzovým stavem podařilo dokončit Tour Aoteaora na Novém Zélandu a dokonce jsem tam tu Coronu zlikvidoval :-) Pak jsem ještě dojel druhý na letošním Loudání i na premiéře Montes Ferrei v mém rodišti na Horácku. To je sice všechno fajn, ale od té doby se plácám, ztrácím motivaci jezdit a do konce roku to na nějaké povyražení moc nevypadá. Dáte mi šanci si pořádně zazávodit a projet republiku svižným tempem? Předem díky za odpověď. Pavel Macháček
|
Re: Bohemia Divide 14. 09. 2020 14:33 |
IP/Hostitel: ---.dspw.cz Datum registrace: 21 roků nazpět Příspěvků: 2107 |
|
Re: Bohemia Divide 22. 10. 2020 21:42 |
Administrátor IP/Hostitel: Moderátor Datum registrace: 21 roků nazpět Příspěvků: 2052 |
|
Re: Bohemia Divide 22. 10. 2020 21:54 |
|
Re: Bohemia Divide 27. 10. 2020 09:59 |
IP/Hostitel: ---.dspw.cz Datum registrace: 21 roků nazpět Příspěvků: 2107 |