Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: strstr(): Empty needle in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php on line 524

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/read.php:524) in /data/web/virtuals/109902/virtual/www/domains/bigbajk.cz/phorum/op/cache/tpl-emerald-header-56acdb1ebb8a967118dc7927416fb02d.php-stage2 on line 5
Margl bike team vítězný na Loudání Českou krajinou
Vítejte! Přihlásit se Vytvořit nový profil

Rozšířené vyhledávání

Autor Paw 
Paw
08. 06. 2021 17:41
Ano je to tak. Na sedmý pokus se mi podařilo zvítězit a získat prio Margl bike team čestnou Loudací trofej. Od nynějška má každý nositel Margl bike dresu právo se na kole loudat, protože je členem nejvyloudanějšího klubu viz fackabuk zde: [fb.watch]

Paw
Re: Margl bike team vítězný na Loudání Českou krajinou
08. 06. 2021 17:49
Gratulace, fak super!
Seš definitivně největší a nejvytrvalejší cvok z MBT.
09. 06. 2021 06:59
Velká gratulace, respekt a obdiv!!!
PS: Budeš mít vůbec ještě nějakou motivaci sednout na bajk?
TPO
09. 06. 2021 09:30
Gratulace thumbs upsmileys with beerhot smiley
Paw
09. 06. 2021 11:27
Ano, budu. Jsem přihlášený na [www.mtbtrilogy.com], kde si chci konečně užít nejen brutální šllapání, ale i hravé sjezdíky v několika technicky náročných etapách.
Pak jsem přihlášen na [wolf-man.cz] - trasu 2222 km kolem republiky. Ještě předtím se ale rozjezdím společně s Vámi na Bájkách.

Paw
Promiňte, ale pouze registrovaní uživatelé smí přispívat do tohoto diskusního fóra.

Přihlašte se zde.